Adatvédelmi irányelveink

 Adatvédelmi irányelveink

www.zkeuro.hu hírleveleire történt feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek elfogadását jelenti. A hírlevélre való feliratkozással Ön kijelenti, hogy a megadott e-mail cím valóban az Öné és igény tart a cégünktől érkező akár értékesítési, akár informatív okból küldött hírleveleinkre. Adatait bizalmasan, a személyes adatok védelméről szóló jogszabályoknak megfelelően kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át .

 A hatályos magyar törvény: 
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint személyes adatnak minősül bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés.

A feliratkozás után Önnek, a weboldalon vagy az üzletünkben munkatársunknál megadott, email címen keresztül meg kell azt erősítenie, a rendszerünk által automatikusan küldött email-ben.

A honlap látogatása során statisztikai rendszer rögzíti  az operációs rendszer, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatrögzítés célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése,mellyel célunk, hogy még magasabb szinten tudjuk kiszolgálni ügyfeleink valós igényeit.

Az üzemeltető adatait teljes körűen megtalálja a "kapcsolat" oldalon. Ha a vásárló úgy érzi, hogy az adatkezelő megsértette  személyes adatai védelméhez való jogát, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény szerint járhat el.

A felhasználó bármikor kérheti az adatai módosítását, vagy az adatbázisból való törlését a info@zkeuro.hu email címen. A feliratkozás bármikor, megszüntethető a hírleveleink alján megtalálható leiratkozás linkre kattintva.replika saat

elevator shoes for men