Cégünkről

Cégünkről

Üdvözöljük honlapunkon!
 
Talán egyik leg fontosabb megkülönböztető jegyünk a többi építőanyagokkal foglalkozó cégtől, a vevő központú gondolkodásmódon túl, Breitling Super Avenger Replica a legjobb piaci árak és a magas minőség közötti egyensúlyra törekvésünk, alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez.
 
Cégünk 2005-ben alakult Z+K Euro kft. néven, kezdetben Szentendrén majd Pomázon is megnyitottuk építőanyag kereskedésünket. 2010-ben nyitottuk meg a mostani szentendrei telephelyünket ahol sokkal nagyobb területen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. 
Így jelentős előrelépést tettünk a gördülékenyebb áruforgalmazás területén is, köszönhetően újonnan épített raktárcsarnokunknak és a több kamion fogadására is alkalmas rakodási területünknek.
 
Az elmúlt évek során komoly tapasztalatra tettünk szert a homlokzati hőszigetelő rendszerek kereskedelme
rolex replica terén, ezért Mi nem csak értékesítjük azokat, hanem konkrét felhasználási javaslatokkal is el tudjuk látni vásárlóinkat. Sőt lehetőséget teremtettünk a homlokzati hőszigetelő rendszerekkel vagy más termékeinkkel kapcsolatos breitling replica watches  kérdések feltételére közvetlenül építészmérnök munkatársunknak itt a web-oldalunkon a szakértői segítség menüpont alatt.

 

Kapcsolódó galéria: