Cégünkről

Cégünkről

Üdvözöljük honlapunkon!
 
Talán egyik leg fontosabb megkülönböztető jegyünk a többi építőanyagokkal foglalkozó cégtől, a vevő központú gondolkodásmódon túl, a legjobb piaci árak és a magas minőség közötti egyensúlyra törekvésünk, alkalmazkodva ügyfeleink igényeihez.


 
Cégünk 2005-ben alakult Z+K Euro kft. néven, kezdetben Szentendrén majd Pomázon is  megnyitottuk építőanyag kereskedésünket. 2010-ben nyitottuk meg a mostani szentendrei telephelyünket ahol sokkal nagyobb területen tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket. 
Így jelentős előrelépést tettünk a gördülékenyebb áruforgalmazás területén is, köszönhetően újonnan épített raktárcsarnokunknak és a több kamion fogadására is alkalmas rakodási területünknek.   
 
Az elmúlt évek során komoly tapasztalatra tettünk szert a homlokzati hőszigetelő rendszerek kereskedelme  terén, ezért Mi nem csak értékesítjük azokat, hanem konkrét felhasználási javaslatokkal is el tudjuk látni vásárlóinkat. Sőt lehetőséget teremtettünk a homlokzati hőszigetelő rendszerekkel vagy más termékeinkkel kapcsolatos kérdések feltételére közvetlenül építészmérnök munkatársunknak itt a web-oldalunkon a szakértői segítség menüpont alatt.orologi replica

 

 

 

 

 

Kapcsolódó galéria: