Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag

Szolgáltatásaink

Az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: 

Szállítás:
Két ponyvás, egyenként 1,5t teherbírású, kisteherautóval és egy, 5,2t teherbírású önrakodós-platós felépítményű, teherautóval állunk vásárlóink szállítási  igényeinek szolgálatára.
Minden esetben egyeztetünk vásárlóinkkal a szállítás pontos idejét és helyét illetően, alkalmazkodva az Ön igényeihez
Szállító munkatársaink, kiemelkedő szakmai rutinnal rendelkeznek, ezen felül udvariasak és pontosak, ezzel is megkönnyítve a kiszállítások gördülékeny, mondhatni komfortos lebonyolítását.

Helyszíni kifizetés:
Amennyiben azt értékesítő munkatársunknál, a szállítást  megelőzően, külön kéri lehetőség van a szállító munkatársaknál fizetni, akik már az előzetesen kiállított számlát is viszik az építőanyagokkal.

Színminta kikeverés:
Nem tud dönteni két homlokzati szín, vagy két hasonló árnyalat között? 
Semmi gond, kérjen színmintát! Raktáros munkatársaink gyorsan elkészítik Önnek, 3,75kg-os kiszerelésben, ami ~1m2 homlokzati falfelületre elegendő.
Vagy szeretné megmutatni a vakolat színét illető elképzelését a családtagjainak?
Vigyen haza egyet Revco színkártya kollekcióinkból, melyben 320 színárnyalat található, és ha visszahozta, 100%-ban visszaadjuk az árát.

Anyag szükséglet számítás:
Saját kezűleg építkezik vagy átépít? 
Amennyiben megadja a pontos méreteket, az építendő fal és a benne levő nyílászárók méretei, munkatársunk kiszámolja Önnek a szükséges anyag mennyiséget. 
Példaként, egy új háznál: zsalukövek, téglák, falazó replicas de relojes anyagok, vízszigetelő anyagok, tetőcserép, tetőfóliák, tetőablakok, vakolat, hőszigetelő anyagok, nyílászárók, csemperagasztók. 
És az ezekhez szükséges építési technológiák ismertetése
réplique montre, gyártói megfelelőségi bizonylatok mellékelése az építőanyagokhoz.

Építész mérnök ajánlás:
Munkatársunk a komolyabb építésügyi, tervezői kérdésekben áll  rendelkezésére, weboldalunkon a szakértői tanácsadás menüpont alatt. Vagy email-es megkeresésére is van lehetőség, amennyiben tervezéssel kapcsolatos mérnöki segítségre van szüksége, vagy építkezni szeretne.
breitling repliky

Bankkártyás fizetési lehetőség:
Telephelyeinken már meg szokott bankkártyás fizetésre tudunk lehetőséget biztosítani.