Vásárlási tanácsadó

Vásárlási tanácsadó

Vásárlási tanácsaink 

Magánszemélyek esetében mindig merülnek fel kérdések a vásárlás előtt, de számos esetben még a kivitelezőink is tájékoztatást kérnek az építőanyagokról vagy a beépítési technológiákról. Ezért arra gondoltunk, hogy pár mondatban megpróbálunk  segíteni az építőiparban kevésbé járatos ügyfeleinknek. Bízva benne, hogy ezzel meg tudjuk könnyíteni ezt az időszakot. A téma összetettségét és terjedelmét ismerve nem lehet itt minden eshetőséget bemutatni, ezért inkább a főbb vonalakban szeretnénk útmutatóval szolgálni. A két meghatározó irányvonal a tervezésben, hogy hamarosan megépülő, vagy már kész ingatlanról van szó.

www.joinwatch.me

Minden esetben készítünk egy hivatalos árajánlatot akár magán építkező akár kivitelező, így pontosan tudja az árak mellett a felhasználni kívánt anyagok típusát, mennyiségét. Nem is beszélve arról, hogy számlázási rendszerünknek köszönhetően pontosan meg tudjuk mondani az előző vásárlásai összegét és idejét, a termékekkel együtt. Ennek nagyon nagy jelentősége van az utólagos költség elszámolásoknál, valamint a még szükséges építőanyagok típusazonosságánál. Például kültéri vakolatok esetében, ha azonos színt kell utólag kikeverni pótlásként.
Új ingatlan esetén komplex feladat már a felhasználandó anyagok listája is, mivel termék-palettánk a zsalukövektől - tégláktól egészen a tetőcserepekig terjed, nem beszélve a homlokzati hőszigetelésről, melynek fontosságát mindig kihangsúlyozzuk. Egy építkezés megkezdése előtt már rendelkeznie kell egy telekkel, ahol már az építési technológia és építőanyagok magválasztása is kulcs fontosságú abban, hogy otthona biztonságos, kényelmes és időtálló legyen. Gondolván itt a talaj nedvességtartalmához és szerkezetéhez is megfelelő technológia kiválasztásra.

Itt szeretnénk megjegyezni, hogy a legjobb árat úgy tudja elérni nálunk is, ha az összes szükséges építőanyagot, egy időbeli-rugalmas kiszállítási tervhez igazodva, nálunk rendeli meg. A felhasználandó építőanyagok listáját és azok mennyiségét az építési tervből az építésvezető vagy a tervező készíti el. Tőlük kérheti el, vagy az a legjobb, ha vele együtt jönnek el hozzánk a helyben felmerülő kérdések megoldására.

Már meglevő ingatlan esetén általában egyszerűbb a dolog, mert túlnyomórészt homlokzati hőszigetelésről, esetleg hozzá építésről,  korszerűsítésről vagy átalakításokról van szó.
 
A munka területeit tekintve:

  • Homlokzati hőszigetelő rendszerek
  • vakolatok
  • gipszkarton falak, válaszfalak
  • előtét falak
  • utólagos tetőszigetelés, tetőfedés
  • csemperagasztók, burkolási segédanyagok
  • aljzatbeton javítások
  • vakolatjavítások
  • nyílászáró cserék  

 

 


Kapcsolódó dokumentumok:
Név Megjegyzés Típus Méret  
dz tml 0 KB Letöltés
dz.shtml tml 0 KB Letöltés
dz.shtml 5 0 KB Letöltés