DAKEA

Dakea redőnyök

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Dakea redőny db / doboz rendelhető
Kosárba tesz

 Dakea Redőny – 100%-os védelem a külvilágtól. 


redőny egy kiváló többfunkciós termék, amely a lakástulajdonosok számára legkívánatosabb jellemzőket egyesíti magában:

  • Védelem
  • Jelentős zajcsökkentés
  • Az ablaktábla védelme a fizikai kárral szemben
  • Teljes sötétítő hatás 

Dakea redőny nemcsak az ablakot védi a vihar közben leszakadó ágaktól, hanem az otthont is a hívatlan látogatókkal szemben, amikor a lakás tulajdonosa nem tartózkodik otthon.

Elektromos működtető rendszere lehetővé teszi, hogy a lakástulajdonos tetszőleges időpontban felhúzza és leeressze, így ő békésen aludhat akkor is, amikor a szomszédok zajonganak.

redőnyt egy 24 V-os négyfokozatú csőmotor mozgatja. A motor, a vezérlőegység és az infravörös távirányító a redőnybeépítés részét képezi.

redőny duplán szigetelt és felületkezelt alumínium lapokból áll, amelyek kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak. A lapokat gumipántok fogják össze, amelyek még tartósabbá teszik a terméket. A lapok speciális (hajlított keresztmetszetű) kialakítása lehetővé teszi, hogy a redőny feltekerve a piacon elérhető hasonló termékekhez képest rendkívül kis helyet foglaljon el. A tetőablak és a redőny könnyedén működtethető egyszerre is. Az alsó szakasz az ablakkerethez van rögzítve, így egyszerre szellőztethet és csökkentheti a napsugárzás melegítő hatását, ami a Dakea redőnyök egyedülálló tulajdonsága. 

Dakea redőnyre 10 év garanciát vállalunk.

redőny beépítése rendkívül egyszerű, a tetőablak beépítése után is könnyedén kivitelezhető.

Kérjen tőlünk ajánlatot!