Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag

Hőszigeteléssel csökkentse fűtési -és hűtési költségeit!Télen tartsa bent - nyáron pedig kint a meleget!

A jó hőszigetelés, a mai energia árak mellett, minden lakóépület elengedhetetlen része.

Mindenki szeretne kellemes mikroklímájú otthonban élni, ennek két alapkövetelménye a kellemes hőmérséklet és a megfelelő páratartalom.
A rosszul hőszigetelt vagy szigeteletlen épületeknél nagyon nagy a hő veszteség.
A falak a padló és a mennyezet is mondhatni el szívja a meleget, ezáltal a harmatpont is lecsökken, ami hamar a penész megjelenéséhez vezethet.
Nagyon jelentős fűtési és hűtési költség csökkenés is elérhető, az adott épülethez tervezett hőszigetelő rendszer és szigetelt nyílászárók beépítése mellett.
Ennek a mértéke akár 50-70% is lehet.

orologi replica rolex

Érdemes arra is gondolni, hogy jó hőszigeteléssel, kisebb lesz otthona „energiaigénye”, melynek nem elhanyagolható velejárója, hogy ezáltal csökkenthetőek az erőművek környezetre gyakorolt káros hatásai.

A jelentős anyagi megtakarításon túl fontos érv a hőszigetelés mellett, hogy csökken a termikus ingadozás a falszerkezetben, ezáltal jelentősen lelassul az épület amortizációja.
Gyorsabban felfűthető és jóval kevesebb energiával melegen tartható egy szakszerűen hőszigetelt épület, akár a polisztirol lapos akár a kőzetgyapotos homlokzati hőszigetelő rendszer mellett dönt.
Ahogy egyre több épületbe szerelnek fel beltéri klíma berendezést, vagy eleve valamilyen központi légkondicionáló rendszerrel építik, úgy nő egyre jobban a nyári nagy meleg kívül tartásának az igénye is. jól hőszigetelt épületeknél kisebb teljesítményű berendezésekkel is maradéktalanul megoldható a kellemes „nyári” beltéri környezet kialakítása. Kisebb beruházási (kisebb teljesítményű fűtő -és hűtő berendezések) és üzemeltetési költség érhető el jő hőszigeteléssel.

Új ingatlan építésekor az egyik leg fontosabb szempont szokott lenni, hogy a lehető leg kevesebb építési költségből a leg többet lehessen kihozni.
Ez a szemlélet az hőszigetelésnél már nem teljesen állja meg a helyét, mert a helyesen megválasztott hőszigetelés az évek során nem csak az építési költségét termeli vissza, rosszabb szigetelésű ingatlanokkal összehasonlítva, hanem a havi rendszeres költségeket is jelentősen csökkenti.

www.replicasuhren.org

osmrtnice osmrtnic livno smrtovnice smrtovnica vicevi horoskop knjige
Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolódó termék(ek):