Leier kémény rendszerek

Leier Multikeram LAS kémény

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Leier Multikeram LAS kémény db / darab rendelhető
Kosárba tesz

MULTIKERAM LAS kémény

  

A legmagasabb műszaki színvonalat képviselő Leier Multikeram termékcsalád nyílt- és zárt égésterű tüzelőberendezések kiszolgálására alkalmas tagja minden tüzelőanyag esetében. Kiváló megoldást jelent zárt égésterű turbo- és kondenzációs kazánok, ill. zárt égésterű szilárd tüzelésű berendezések esetén. 

Egy lakóegységen belül akár 3 fatüzelésű fűtőberendezés is ráköthető. Társasházak gyűjtőkéményeként alkalmazva ideális megoldás több zárt égésterű gázüzemű fűtőkészülék kiszolgálására. A legnagyobb szabadságot biztosítja a jövőben nyílt- és zárt, különböző tüzelőanyagú fűtési módok között történő váltásnál.

 

 W3G TECHNOLÓGIA

A W3G MINŐSÍTÉS JELENTÉSE:
A korszerű, szilárd tüzelőanyagokkal üzemelő készülékeknél (pellet- vagy faapríték tüzelés, faelgázosítás, biobrikett stb.) a legújabb követelményeknek megfelelő kémény szükséges; hiszen egy begyújtási cikluson belül előfordulhat a nedvesség kicsapódása a kéményben, a fűtés egy másik fázisában pedig a koromégés (spontán kéménytűz).

A W3G tulajdonsággal bíró, a kor legmagasabb műszaki elvárásainak megfelelő, vékonyfalú kerámia csöveknek, valamint az átgondolt konstrukciónak köszönhetően a jövőben egyszerűbbé válik az átállás bármely tüzelési módról bármely más tüzelési módra - a bekötés minimális átalakítása mellett.

 Kerámia béléscső
 33 év garancia
  W3G
 Tüzeléi mód váltásának lehetősége
 LAS rendszer (égéshez szükséges levegő biztosítva)
 Bármely más rendszerrel kombinálható
 Több készülék együttes rákötésének lehetősége
 NO FROST (nem fagy le a kéményfej)


A gyártó honlapja: www.leier.hu

 

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!