Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag

Revco GRÁNIT lábazati vakolat

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Revco Gránit 15 kg / vödör igen
Kosárba tesz

REVCO Gránit és Mini Gránit vakolatok

Gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, vízzel hígítható, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű dekoratív vékonyvakolatok. melyek változatos színekben kaphatóak.

Alkalmazási terület: A Gránit és Mini Gránit vakolatok alkalmasak régi és új épületek külső,illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. Vízszintes ill. közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.

Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás és zsugorodás mentes. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felü-leten lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A márvány vakolat nem alkalmas a felület hibáinak javítására. A hibajavítást cementhabarccsal, illetve cement kötőanyagú glettel végezhetjük.

Előkészítés: A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, illetve arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen a munkálatok megkezdése előtt. Az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget. A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző töltésdátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos töltésdátumú anyagot használjon, vagy a különböző töltésdátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze.
Ezt a folyamatot fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük.
Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jellegűek, melyekért a Revco színhűséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható. A túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezet. A fal nem megfelelő vízszigetelése esetén a márványvakolat nem alkalmazható.

Az alapozást Gránit vakolat, Mini Gránit: PRIMER falimpregnálóval végezzük.
Anyagszükséglet: 0,1-0,2 l/m2
Felhordását ecsettel vagy pamuthengerrel végezzük.
Tiszta, homogén, nem nedvszívó felület esetén alapozás nem szükséges!

Eszközök: Csak rozsdamentes glettvassal! A szerszámok használat után közvetlenül vízzel tisztíthatóak.
Eldolgozás: Az egyenletesen felhordott gránit vakolatot a rozsdamentes simítóval gletteljük el. A felhordott anyagmennyiséget a szemcsenagyság határozza meg. A gránit vakolatot mindig egy irányba simítsuk, a felületet az elszürkülés elkerülése végett ne simítsuk túl sokáig, illetve ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk szét a szemcséket. A gránit vakolat felhordását folyamatosan végezzük, mert túlzott várakozáskor az anyag kötése megindul, és az összedolgozhatóság csökken. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén képezzünk. Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban, erős szélben és párás időben, mert ezek a száradási és felhordási idő alatt a szilárdság csökkenését és repedéseket okozhatnak. A felhordást követő egy hétig óvjuk a felületet a szélsőséges időjárási hatásoktól. A felületen végrehajtott utólagos javítások, foltszerű elszíneződést eredményezhetnek. A megjelenő tejszerű elszíneződés bizonyos idő után letisztul.

Anyagszükséglet: Gránit vakolat: 2mm 5,5 kg/m2
                                Mini Gránit vakolat: 1mm 3,5 kg/m2

A megadott anyagszükségletek sima alapfelület-re vonatkoznak. Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükség-lettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Hígítás: nem szükséges
Hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőfoka is +5°C–25°C között legyen!
Teljes száradási idő: 12 óra
A megadott értékek 20 °C- on, és 42 % -os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával (alacsony hőmérséklet, magas páratartalom), a száradási idő jelentősen megnőhet.
Tisztíthatóság: Finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható. Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát.
Átvonhatóság: A felület a későbbiek folyamán gránit vakolattal, illetve VARIO Exterior kültéri festékkel átvonható.
Tárolás: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen 1 évig. Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
Fajsúly: 1,60 kg/l
Sűrűség (20°C-on): 1,6 g/cm3
Nem illó rész: 81% (m/m)(105°C-on, 3 óra)
Kiszerelés: 15kg
Engedély: CE: EN15824

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől 30°C fölötti hőmérséklettől. A szerszámokat, a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható replicas breitling; el. Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jellegűek, melyekért a Revco színhűséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható.

Swiss Replica Watches

 

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolódó termék(ek):