Revco lábazati vakolat rendszter

Revco REMIX lábazati szinező anyag

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Revco remix 2 kg / tasak igen
Kosárba tesz

Revco REMIX 

A Remix lábazati vakolat rendszer gyárilag előkevert, vödrös kiszerelésű,tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó műgyanta kötőanyagú, és négy tasakos kiszerelésű, 11 fajta színezett ásványi szemcse keveréséből létre hozható nagyszámú színvariáció előállítására alkalmas dekoratív vékonyvakolat rendszer, mely változatos színekben kapható.

A REMIX alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására. A REMIX gyárilag előkevert, diszperziós kötőanyagú, vízzel hígítható. Vízszintes ill. közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.

Az alapfelület:
Por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás- és zsugorodásmentes. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki.
Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A márvány vakolat nem alkalmas a felület hibáinak javítására. A hibajavítást cementhabarccsal, illetve cement kötőanyagú glettel végezhetjük.

Előkészítés:
A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, illetve arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen a munkálatok megkezdése előtt.
Az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget. A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző töltésdátumú vödröknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges.                                                      
Az épület egyes oldalain azonos töltésdátumú anyagot használjon, vagy a különböző töltésdátumú vödröket egy nagyobb edényben keverje össze.
Ezt a folyamatot fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jellegűek, melyekért a Revco színhűséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható. A túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezet. A fal nem megfelelő vízszigetelése esetén a márványvakolat nem alkalmazható.

Alapozása PRIMER falimpregnálóval történik. 
Anyagszükséglet: 0,1-0,2 l/m2.
Az alapozó felhordását ecsettel vagy pamuthengerrel végezzük.

Eszközök: Csak rozsdamentes glettvassal! A szerszámok használat után közvetlenül vízzel tisztíthatóak.

Eldolgozás:
Az egyenletesen felhordott gránit vakolatot a rozsdamentes simítóval gletteljük el. A felhordott anyagmennyiséget a szemcsenagyság határozza meg. A gránit vakolatot mindig egy irányba simítsuk, a felületet az elszürkülés elkerülése végett ne simítsuk túl sokáig, illetve ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk szét a szemcséket. A gránit vakolat felhordását folyamatosan végezzük, mert túlzott várakozáskor az anyag kötése megindul, és az összedolgozhatóság csökken.
Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén képezzünk. Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban, erős szélben és párás időben, mert ezek a száradási és felhordási idő , alatt a szilárdság csökkenését és repedéseket okozhatnak. A felhordást követő egy hétig óvjuk a felületet a szélsőséges időjárási hatásoktól. A felületen végrehajtott utólagos javítások, foltszerű elszíneződést eredményezhetnek. A megjelenő tejszerű elszíneződés bizonyos idő után letisztul.

Anyagszükséglet: REMIX vakolat: 1mm 3,5 kg/m2
A megadott anyagszükségletek sima alapfelület-re vonatkoznak. Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükség-lettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Hígítás: nem szükséges
Hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőfoka is +5°C–25°C között legyen!
Teljes száradási idő: 12 óra

A megadott értékek 20 °C- on, és 42 % -os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával (alacsony hőmérséklet, magas páratartalom) a száradási idő jelentősen megnőhet.
Tisztíthatóság: Finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható. 
Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát.

Átvonhatóság:
A felület a későbbiek folyamán Gránit vakolattal, illetve VARIO Exterior kültéri festékkel átvonható.

Tárolás: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen 1 évig. 
Használat után a vödröt gondosan le kell zárni.
Fajsúly: 1,60 kg/l
Sűrűség (20°C-on): 1,6 g/cm3
Nem illó rész: 81% (m/m)(105°C-on, 3 óra)
Kiszerelés: 15 kg
Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes. E tűzveszélyességi osztályba sorolva
Engedély: CE: EN15824

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől 30°C fölötti hőmérséklettől. A szerszámokat, a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el. Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz. A mintaanyagokon, színkártyákon lévő színek tájékoztató jellegűek, melyekért a Revco színhűséget vállal, de a teljes színazonosság nem garantálható.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolódó termék(ek):