Termékek

Revco VARIOmax vakolat garancia


 GARANCIALEVÉL

A REVCO Magyarország Kft. 10 év gyártói termék felelősséget vállal az alábbi termékre:

 

A REVCO Magyarország Kft. által gyártott, és forgalmazott

 

REVCO VARIOmax vakolatokra.

 

Amely az alábbi termék típusokat jelenti:  REVCO VARIO spachtel 1mm, 1.5mm, 2.5 mm, REVCO struktúra 2mm,  3 mm, REVCO Roll-putz, REVCO  Szilikon spachtel, struktúra vakolatok.

Prada Replica Handbags

A felelősség vállalás feltétele:
A REVCO Magyarország Kft 2310 Szigetszentmiklós Leshegy út 5. mint gyártó, az első 5 évben jótállást (garanciát), a második 5 évben szavatosságot vállal a fenti termékekre abban az esetben, amennyiben a gyártó műszaki tájékoztatójában a nevezett  termékhez tartozó gyártói utasítást maradéktalanul betartják. A gyártó felel, szavatol azért, hogy a vakolat az átadáskor megfelelő minőségű, megfelel a gyári és a vizsgáló szervezetek által előírt, és megadott követelményeknek. Amennyiben mégis a  termék esetleges nem megfelelőségéből adódnak károk, azokért a gyártó felelőséget vállal.

 

A bejelentés menete :
a garanciális igény bejelentését írásban kell megtenni, gyártónak címzett levélben, melynek tartalmaznia kell, a vásárlást igazoló számla másolatát, kivitelezői számla másolatát, a garancia levelet, valamint a 2008. január elsején életbe lépett 37/2007 (XII.13) számú rendelet alapján az építési naplót is. A 49/2003 GKM rendeletnek megfelelően, a gyártó, a helyszínen felvételi adatlapot vesz fel, kivizsgálja a bejelentést, és a felvétel napjától számított 10 munkanapon belül írásban, ajánlott levél formájában értesíti a vevőt a vizsgálat eredményéről. Mindennemű, a nem megfelelő felhasználásból, és használatból adódó hiba kizáró ok. A garancialevél csak a hiánytalanul kitöltött bejelentői adatokkal érvényes.

 

Bejelentő adatai:

 

A vevő neve ( természetes, vagy jogi személy ):

 

A vevő címe :

 

Termék megnevezése:

 

Számla szám:

 

Kiállítás dátuma:

 

A forgalmazó/kereskedő, aláírása (p.h) :


Kérjen tőlünk ajánlatot!

Kapcsolódó termék(ek):