Schiedel kémény rendszerek

Schiedel Absolut kéményrendszer

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Schiedel Absolut kémény db / darab rendelhető
Kosárba tesz

SCHIEDEL ABSOLUT


A Schiedel ABSOLUT a hazai piacon egyedülálló kéményrendszer! A kazánválasztás szempontjából tökéletes függetlenséget jelent. Alkalmas bármely tüzelőberendezés és tüzelőanyag esetében, akár gázról, szénről, olajról, fáról vagy pelletről van szó. 

                  

SCHIEDEL ABSOLUT ENERGIATAKARÉKOS KÉMÉNYRENDSZER

A SCHIEDEL ABSOLUT ENERGIATAKARÉKOS KÉMÉNYRENDSZER - GARANTÁLJA AZ ENERGIATAKARÉKOS ÉS GAZDASÁGOS FŰTÉST, VALAMINT A KELLEMES HŐMÉRSÉKLETŰ LAKÁST.

 

Ön is szinte csak azért dolgozik, hogy ki tudja fizetni a fűtésszámlát?

Az árspirál végét még nem is lehet látni, hiszen a tőzsdei spekulánsok és a gyorsan fejlődő országok egyre növekvő kereslete egyre feljebb tornásszák a fosszilis tüzelőanyagok árát. Csak egyetlen megoldás létezik: energiatakarékosság, mégpedig minél nagyobb mértékben.
 
A legolcsóbb energia ugyanis az, amelyik nem is szükségeltetik

A ház számos eleme járulhat hozzá a fűtési költségek csökkentéséhez, ezek közül az egyik legfontosabb házelem a kémény. a mai modern kémény a legkülönbözőbb követelményeknek kell hogy megfeleljen.

 

  • Készüljön hőszigetelt anyagból.
  • Az egész konstrukció tömített legyen.
  • Feleljen meg a hőcserélő-elvnek.
  • A profilcső legyen érzéketlen a nedvességre, saválló és kiégésbiztos.
  • Legyen alkalmas bármilyen tüzelőberendezéshez és bármilyen tüzelőanyaghoz. 
  • Kétkürtős kivitelben kapható, azért hogy biztosítani tudja a fűtéshez szükséges levegőt kandallók vagy cserépkályhák számára.

Ilyen sok elvárásnak csak kevés rendszer képes megfelelni.
Schiedel ABSOLUT Energiatakarékos Kéményrendszere, az első passzív házakhoz is használható energiatakarékos kémény, amely az összes felsorolt követelménynek megfelel.

ABSZOLÚT INNOVÁCIÓ A KÉMÉNYTECHNIKÁBAN
A magas minőségi követelményekkel lépést tartva a Schiedel folyamatosan dolgozik azon, hogy innovatív termékfejlesztéseivel igazodjon a fűtés és kéménytechnika meg nem álló műszaki fejlődéséhez.

A folyamatosan emelkedő energia árak, és a készletek végessége

miatt szükségessé válhat, hogy másfajta fűtési rendszerre térjen át. Nem biztos, hogy ez a közeljövőben bekövetkezik, de egy ház generációknak épül. A Schiedel ABSOLUT kéménye azonban tökéletesen alkalmas a tüzelőanyag váltásra, és egy egészen új dimenziót nyit. Az, hogy melyik tüzelőanyagot fogja előnyben részesíteni a jövőben nem kis mértékben függ a megjósolhatatlan politikai, ökológia és szociális tényezők változásától.

A Schiedel ABSOLUT kéményrendszerre biztosan számíthat. Mind a kondenzációs gázkazánok, mind az alacsony füstgáz hőmérsékletű olajkazánok, ill. a szilárd tüzelésű fűtőberendezések esetében a Schiedel ABSOLUT tökéletesen biztosítja a fűtőanyag

 energiájának optimális felhasználását.

 
 

 

 
Kérjen tőlünk ajánlatot!