Schiedel kémény rendszerek

Schiedel Advance kéményrendszer

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Schiedel Advance kémény db / darab rendelhető
Kosárba tesz

 SCHIEDEL ADVANCE

Univerzális és energiahatékony kéményrendszer. A tradíció és az innováció tökéletes kombinációja.

Bármilyen tüzelőanyaggal működő fűtőberendezés égéshőjét biztonságosan vezeti el, miközben elősegíti az energiatakarékos üzemelést
SCHIEDEL ADVANCE ENERGIA-HATÉKONY KÉMÉNYRENDSZER

 

Schiedel ADVANCE bármilyen fűtőanyaggal üzemelő tüzelő berendezésfüstgázainak biztonságos elvezetésére alkalmas (pl.: gáz, olaj, szén, fa és más szilárd tüzelő-anyag). Megfelel mind a tradicionális, mind a modern fűtési technikák kihívásainak. Az ADVANCE garantálja a fűtési rendszer változtatása (pl. kazáncsere vagy kandalló beépítése) esetén felmerülő költségek minimalizálását. Ez a kéményrendszer lehetővé teszi a tüzelési mód-váltást, anélkül hogy a kéményt át kellene alakítani.

ELŐNYÖK

AZ ADVANCE SOKOLDALÚ ÉS RUGALMAS

 • szabad fűtőanyag-választás
 • tetszés szerinti fűtő-berendezés gyors és pontos építés

  ENERGIA-HATÉKONY FŰTÉSI MEGOLDÁSOKÉRT

  EGYEDÜLÁLLÓ FEJLESZTÉS

A kémények építési technikájában egyre nagyobb jelentősége van az energia-megtakarításnak, valamint a természeti környezet védelmének.

A Schiedel cég tevékenysége kezdete óta teljes odaadással teljesíti ezeket a feltételeket, aminek legjobb példája a Schiedel ADVANCE kéményrendszer.

A sokéves tapasztalat eredménye, hogy ez a termék különleges többletértéket biztosít. A kémény lelke a legmagasabb minőségi követelmények szerint készült, technikailag tökéletes kerámia cső.

 

FÜGGETLENSÉG
A Schiedel ADVANCE kéményrendszer bármely tüzelőanyag és bármilyen tüzelőberendezés esetén alkalmazható. Előre nem látható fűtési nehézség, vagy energiaforrás hiányából fakadó esemény idejére a felhasználó használhat más, alternatív tüzelőanyagot.

OTTHONOS LAKÓKÖRNYEZET

Schiedel ADVANCE egyben hozzájárul a meghitt és biztonságos lakókörnyezet kialakításához. Akár később is lehetőséget ad arra, hogy kandallót vagy cserépkályhát kapcsoljanak hozzá.

 

MŰSZAKI KERÁMIA

A VÉKONYFALÚ CSŐ ELŐNYEI

Schiedel profil béléscső a legmodernebb technológiai fejlesztéseknek megfelelően készül.

Az egyedülálló izosztatikus sajtolási módszernek köszönhetően a cső mindennemű biztonsági követelménynek megfelel, az üzembe helyezés és használat során probléma mentesen működik.

A különlegesen vékony falú, 1,33 m hosszú kerámiacső a Schiedel legújabb fejlesztése, amely kitűnően szolgálja a fűtési technológia optimalizálására törekvő célok elérését.

 

 • új, egyedülálló kerámia béléscső
 • gyors, problémamentes építés
 • tömör anyaga miatt nem vesz fel vizet
 • vékony falú, bordás
 • koromégésnek ellenáll
 • nedvességnek és savaknak ellenáll
 • párakicsapódásnak ellenáll
 • a kéményrendszer CE jelzéssel ellátott
 • 30 év írásos garancia

 

KEVESEBB, BIZTONSÁGOSABB CSATLAKOZÁS

A csövek ún. tokos rendszerű összekapcsolása biztosítja a precíz összeillesztést, a rendszer rendkívül biztonságos, mert füst tömör. A hosszú csövek kevesebb összeillesztési helyet követelnek. A rendszeralkatrészek szakszerű összeépítésével biztosítható a komplett kémény probléma-mentes működése és stabilitása.

 

TŰZÁLLÓSÁG

A profil kerámia cső a legjobb minőségű alapanyagokból készül. Ez garantálja a cső nedvességgel, korrózióval, magas hőmérséklettel, valamint a savakkal szembeni ellenálló képességét. Schiedel ADVANCE kéményrendszer figyelemre méltó tulajdonságai alapján 30 év írásos garanciát vállalunk rá.

 

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!