Schiedel kémény rendszerek

Schiedel Avant kéményrendszer

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Schiedel Avant kémény db / darab rendelhető
Kosárba tesz

SCHIEDEL AVANT

Kondenzációs és alacsony füstgáz-hőmérsékletű kazánok egyedi kéménye.
Az égési levegőt is biztosító, környezetbarát kéményrendszer az égéstermék
leggazdaságosabb kivezetésére. Zárt és nyitott égésterű kazánok egyaránt
problémamentesen csatlakoztathatók hozzá.


SCHIEDEL AVANT KÉMÉNYRENDSZER


KEVESEBB ENERGIAFELHASZNÁLÁS, KÖRNYEZETBARÁT MŰKÖDÉS

 Schiedel Vario: Új kémény-generáció, kézzelfogható előnyökkel

A Schiedel Quadro rendszer tapasztalatai alapján fejlesztettük ki a Schiedel cég az intelligens füstgázelvezető rendszerek új generációját: a Schiedel Vario-t. A rendszer minden egyes elemét újragondoltuk és továbbfejlesztettük. A rendszer szíve a technikailag tökéletes, új, bordás külső felületű kerámiacső. Az alaposan átgondolt koncepciónak köszönhetően a Schiedel VARIO egy olyan égéstermék elvezető rendszer, amely tökéletesen illeszthető a tüzelőberendezéshez, de már az épület falazásával együtt felépíthető.

 

KERÁMIA - A BIZTONSÁG GARANCIÁJA

A Vario rendszerhez a Schiedel kifejlesztette a teljesen új, kiemelkedő teljesítményű kerámiacsövét. A biztonság alapgondolata: a kerámia a maximális mértékben hő- és korrózióálló. A cső új összetételű és adagolású alapanyag receptúrája, valamint a kizárólag a Shiedel számára kifejlesztett préselési eljárás következtében egy, a nedvességgel szemben teljesen érzéketlen cső jött létre, amely egyesítette magába a kéményépítésben eddig használt samottcsövek valamennyi kiváló tulajdonságát.

ÚJ MEGOLDÁS: SCHIEDEL AVANT

A kondenzációs és alacsony füst-gázhőmérsékletű kazánok egyaránt probléma mentesen csatlakoztathatók mindegy, hogy túlnyomásos vagy huzatigényes működésűek. Minden tüzelőanyaghoz alkalmazható 200°C füstgáz-hőmérsékletig. Egyaránt használható a zárt és nyitott égésterű kazánok esetén. Megépíthető egyenáramú és ellenáramú működési elv szerint. Ellenáramú működés esetén a hőcserélő elv energiamegtakarítást eredményez.

 Alapvetően az egy lakás nagyságrendet kiszolgáló kéménytípus. A kéményrendszert mind működés, mind tűzvédelem szempontjából bevizsgálta a TÜV, és a Német Építéstechnikai Intézet. Magyarországon az ÉMI-TÜV Bayern A-25/1998. ÉME számon a forgalomba hozatalát és beépítését engedélyezte.

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!