A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Cemix PrimoTOP beltéri festék 15L

Matt fehér diszperziós falfesték. A megadott ár a 15 L-es kiszerelésre vonatkozik.

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Nincs raktáron
7 914 Ft (6 231 Ft + ÁFA) / vödör
Részletek
Tulajdonságok

2 rétegű
Jó fedőképességű
Ecsetelhető
Hengerelhető
Szórható
Leírás: Jó fedőképességű színezhető beltéri matt diszperziós falfesték.

Felhasználás: A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre két, vagy három rétegben szükséges a festéket felhordani.

Hígítás: A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, max. 5%-ban tiszta vízzel hígítható.

Száradás: A második, vagy további réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől és páratartalomtól függően min. 2 óra száradási idő szükséges.

Kiadósság: Két rétegben négyzetméterenként 160-220 ml szükséges. Egy vödör (15L) 70 - 90 m2 falfelület kétszeri festésére elegendő. Az alapfelület struktúrája és nedvszívóképessége az anyagszükségletet befolyásolja. 135-180 m2 /vödör/réteg.

Alapfelület előkészítése: A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, olaj -, por- és szennyeződésmentesnek kell lennie. Az alapfelület függvényében diszperziós mélyalapozó használata szükséges lehet.

Összetevők: műanyag diszperzió, titán-dioxid, kálcium karbonát, festékadditív, víz

Tárolás: Közvetlen napsugárzástól védett, hűvös, fagymentes helyen tárolandó. Felhasználható a gyártástól számított 24 hónapig.

Színek: Fehér színű, helyszínen pasztával minimálisan pasztel színekre színezhető.

Figyelmeztetés: A termékkel nem szabad dolgozni 5°C alatti és 30°C feletti hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. A nem megfelelő alkalmazástechnikából fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk.
Adatok
Cikkszám:
pt15
Tömeg:
16 kg/vödör
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!