A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Cemix PrimoTOP beltéri festék 15L
Cemix PrimoTOP beltéri festék 15L

Cemix PrimoTOP beltéri festék 15L

Matt fehér diszperziós falfesték. A megadott ár a 15 L-es kiszerelésre vonatkozik.

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Rendelhető
vödör
Részletek
Tulajdonságok

2 rétegű
Jó fedőképességű
Ecsetelhető
Hengerelhető
Szórható
Leírás: Jó fedőképességű színezhető beltéri matt diszperziós falfesték.

Felhasználás: A festéket felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A megfelelően előkészített falfelületre két, vagy három rétegben szükséges a festéket felhordani.

Hígítás: A festéket nem szükséges hígítani. Ha a felhordás módja miatt a hígítás mégis szükséges, max. 5%-ban tiszta vízzel hígítható.

Száradás: A második, vagy további réteg felhordása előtt a helyiség és a falfelület hőmérsékletétől és páratartalomtól függően min. 2 óra száradási idő szükséges.

Kiadósság: Két rétegben négyzetméterenként 160-220 ml szükséges. Egy vödör (15L) 70 - 90 m2 falfelület kétszeri festésére elegendő. Az alapfelület struktúrája és nedvszívóképessége az anyagszükségletet befolyásolja. 135-180 m2 /vödör/réteg.

Alapfelület előkészítése: A felületnek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, olaj -, por- és szennyeződésmentesnek kell lennie. Az alapfelület függvényében diszperziós mélyalapozó használata szükséges lehet.

Összetevők: műanyag diszperzió, titán-dioxid, kálcium karbonát, festékadditív, víz

Tárolás: Közvetlen napsugárzástól védett, hűvös, fagymentes helyen tárolandó. Felhasználható a gyártástól számított 24 hónapig.

Színek: Fehér színű, helyszínen pasztával minimálisan pasztel színekre színezhető.

Figyelmeztetés: A termékkel nem szabad dolgozni 5°C alatti és 30°C feletti hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. A nem megfelelő alkalmazástechnikából fakadó hibákért felelősséget nem vállalunk.
Adatok
Cikkszám:
pt15
Tömeg:
16 kg/vödör
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!