A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Leier N+F 25 Tégla
Leier N+F 25 Tégla
949 Ft (747 Ft + ÁFA) / db

Leier N+F 25 Tégla

A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket.Leiertherm-25

A Leiertherm 25-ös tégla előnyei:

25 cm vastag belső teherhordó falak építésére ajánljuk
gyorsan falazható, helytakarékos megoldás, hagyományos technológiával falazható
akár vázkitöltő falazatokhoz is használható

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
949 Ft (747 Ft + ÁFA) / db
db
Részletek
A tégla nem éghető anyag, ezért az abból épített házak jól ellenállnak a tűznek. A téglafalak kedvező szilárdsági tulajdonságokkal és a mechanikai igénybevételekkel szemben is jó ellenálló képességgel rendelkeznek. A falszerkezetek, jó hangszigetelő képességűek.
A nagy tömörségű téglaszerkezetek kiemelkedő hőtároló képességűek és hőfok csillapításúak. A téglának jók a légnedvesség-szabályozási képességei, ezért kellemes páratartalmú és mikroklímájú, komfortos lakóterek kialakítását teszi lehetővé. A téglafalak jól vakolhatók.
A teherhordó és homlokzati falazóelemeken kívül a rendszerhez válaszfallapok és áthidaló elemek tartoznak.
A termékcsoport teljes körű alkalmazásának egyértelmű előnye, hogy a rendszer elemei azonos minőségű anyagból készülnek, így az elkészülő épületek falszerkezetei és áthidalói hasonló technológiával egységes méretrendben építhetők.

Adatok
Cikkszám:
l25nf
Tömeg:
16 kg/db