A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Leier N+F 30 Tégla
Leier N+F 30 Tégla
776 Ft (611 Ft + ÁFA) / db

Leier N+F 30 Tégla

A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket.Leiertherm30

A Leiertherm 30-as tégla előnyei:

30 cm vastag teherhordó és vázkitöltő külső falak és belső tartófalak építésére ajánljuk
legkedveltebb falazóanyag, hagyományos technológiával falazható
nútféderes kialakításának köszönhetően anyagtakarékos megoldást kínál


Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
776 Ft (611 Ft + ÁFA) / db
db
Részletek
A tégla nem éghető anyag, ezért az abból épített házak jól ellenállnak a tűznek. A téglafalak kedvező szilárdsági tulajdonságokkal és a mechanikai igénybevételekkel szemben is jó ellenálló képességgel rendelkeznek. A falszerkezetek, jó hangszigetelő képességűek.
A nagy tömörségű téglaszerkezetek kiemelkedő hőtároló képességűek és hőfok csillapításúak. A téglának jók a légnedvesség-szabályozási képességei, ezért kellemes páratartalmú és mikroklímájú, komfortos lakóterek kialakítását teszi lehetővé. A téglafalak jól vakolhatók.
A teherhordó és homlokzati falazóelemeken kívül a rendszerhez válaszfallapok és áthidaló elemek tartoznak.
A termékcsoport teljes körű alkalmazásának egyértelmű előnye, hogy a rendszer elemei azonos minőségű anyagból készülnek, így az elkészülő épületek falszerkezetei és áthidalói hasonló technológiával egységes méretrendben építhetők.

Adatok
Cikkszám:
l30nf
Tömeg:
13 kg/db