A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Leier N+F 38 Tégla
Leier N+F 38 Tégla
933 Ft (734 Ft + ÁFA) / db

Leier N+F 38 Tégla

A Leiertherm kerámia falazóelemek magukban hordozzák a hagyományos téglaépítés kedvező alaptulajdonságait. Az alapanyagként felhasznált agyag kitermelése és újra feldolgozása minimális mértékben terheli környezetünket.Leiertherm-38

A Leiertherm 38-as tégla előnyei:

38 cm vastag teherhordó falak építéséhez ajánljuk
kedvező hőszigetelő tulajdonságok mellett jó hőtárolási képesség, hagyományos technológiával falazható
kedvező léghanggátlási értékek

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
933 Ft (734 Ft + ÁFA) / db
db
Részletek
A tégla nem éghető anyag, ezért az abból épített házak jól ellenállnak a tűznek. A téglafalak kedvező szilárdsági tulajdonságokkal és a mechanikai igénybevételekkel szemben is jó ellenálló képességgel rendelkeznek. A falszerkezetek, jó hangszigetelő képességűek.
A nagy tömörségű téglaszerkezetek kiemelkedő hőtároló képességűek és hőfok csillapításúak. A téglának jók a légnedvesség-szabályozási képességei, ezért kellemes páratartalmú és mikroklímájú, komfortos lakóterek kialakítását teszi lehetővé. A téglafalak jól vakolhatók.
A teherhordó és homlokzati falazóelemeken kívül a rendszerhez válaszfallapok és áthidaló elemek tartoznak.
A termékcsoport teljes körű alkalmazásának egyértelmű előnye, hogy a rendszer elemei azonos minőségű anyagból készülnek, így az elkészülő épületek falszerkezetei és áthidalói hasonló technológiával egységes méretrendben építhetők.

Adatok
Cikkszám:
l38nf
Tömeg:
16 kg/db