A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Zettex Spraybond X50 ragasztó, 500 ml
Zettex Spraybond X50 ragasztó, 500 ml

Zettex Spraybond X50 ragasztó, 500 ml

A Zettex Spraybond X50 egy magas minőségű, oldószerek és lágyítók nélküli kontaktragasztó. Alkalmazható EPS, XPS és PU ragasztásához.

Termék tulajdonságok:

nagyon erős,
oldószermentes,
magas hőállóság,
gyors száradás,
univerzális felhasználás,
egyszerű használat,
DCM mentes.
Anyag: SBR gumi


Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Rendelhető
db
Részletek
Zettex Spraybond X50 alkalmazási területek:

Oldószer-érzékeny felületek, mint az EPS, XPS és PU gyors és hatékony ragasztásához. A ragasztó nem maró hatású. Tetőn történő alkalmazás során fontos ellenőrizni, hogy kellően hőálló-e a ragasztó.

Alkalmazás:

Távolítson el minden nedvességet és zsírt a ragasztandó felületről! Óvatosan permetezze a ragasztóanyagot mindkét ragasztandó felületre. A megfelelő eredmény érdekében a ragasztani kívánt felület hőmérséklete legyen 16 °C és 27 °C között.

A felület és a spray közötti ideális távolság 30 cm. Próbálja meg az anyagot egy rétegben felvinni a felületekre. Várjon 4-6 percet, majd fordítsa össze a két felületet, erősen nyomja össze vagy hengerelje, hogy minden ponton érintkezzen a ragasztó, a két felület között.

Majd várjon legalább kétszer annyi időt, mint amennyit száradni hagyta az anyagot. Ezek után, ha elegendő kontaktragasztó jutott a két rétegre, és megfelelő időt várt a ragasztó megszáradásával, a termék mozgatható.

Használat előtt végezzen próbaragasztást!

Kiszerelés: Aeroszol 500 ml
Szín: borostyán
Szavatosság: 24 hónap
Adatok
Cikkszám:
rspary
Tömeg:
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!