A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Zettex Spraybond X50 ragasztó, 500 ml

A Zettex Spraybond X50 egy magas minőségű, oldószerek és lágyítók nélküli kontaktragasztó. Alkalmazható EPS, XPS és PU ragasztásához.

Termék tulajdonságok:

nagyon erős,
oldószermentes,
magas hőállóság,
gyors száradás,
univerzális felhasználás,
egyszerű használat,
DCM mentes.
Anyag: SBR gumi


Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Nincs raktáron
Részletek
Zettex Spraybond X50 alkalmazási területek:

Oldószer-érzékeny felületek, mint az EPS, XPS és PU gyors és hatékony ragasztásához. A ragasztó nem maró hatású. Tetőn történő alkalmazás során fontos ellenőrizni, hogy kellően hőálló-e a ragasztó.

Alkalmazás:

Távolítson el minden nedvességet és zsírt a ragasztandó felületről! Óvatosan permetezze a ragasztóanyagot mindkét ragasztandó felületre. A megfelelő eredmény érdekében a ragasztani kívánt felület hőmérséklete legyen 16 °C és 27 °C között.

A felület és a spray közötti ideális távolság 30 cm. Próbálja meg az anyagot egy rétegben felvinni a felületekre. Várjon 4-6 percet, majd fordítsa össze a két felületet, erősen nyomja össze vagy hengerelje, hogy minden ponton érintkezzen a ragasztó, a két felület között.

Majd várjon legalább kétszer annyi időt, mint amennyit száradni hagyta az anyagot. Ezek után, ha elegendő kontaktragasztó jutott a két rétegre, és megfelelő időt várt a ragasztó megszáradásával, a termék mozgatható.

Használat előtt végezzen próbaragasztást!

Kiszerelés: Aeroszol 500 ml
Szín: borostyán
Szavatosság: 24 hónap
Adatok
Cikkszám:
rspary
Tömeg:
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!