A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Revco Remix lábazati vakolat 15kg több színben!
Revco Remix lábazati vakolat 15kg több színben!
10 173 Ft (8 010 Ft + ÁFA) / vödör

Revco Remix lábazati vakolat 15kg több színben!

A REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolat gyárilag előkevert, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű műgyanta diszperziós folyékony kötőanyag és 4 tasak színezett ásványi szemcse keverékéből létrehozható, dekoratív, jól mosható, könnyen feldolgozható lábazati vékonyvakolat.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására.
REVCO LÁBAZATI SZÍNEKAz áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
10 173 Ft (8 010 Ft + ÁFA) / vödör
vödör
Részletek

A REVCO REMIX rendszer egyedisége, hogy a gyári keveréssel megegyező minőség, akár a felhasználás helyszínén is kikeverhető, hibalehetőség nélkül, már 1 vödörnyi mennyiségben: A 4 kg kötőanyaghoz 4 tasak tetszőlegesen kiválasztott kőzúzalékot kell önteni, majd megfelelő keverőgéppel elkeverve máris használatra kész vakolatot kapunk.

A 13 féle alapszínnek köszönhetően összesen 1248 féle színkombinációban állítható elő.

A színeket 4 kő csomagból kell kikeverni. Ezek bármilyen összeállításban elérhetőek. Minden kőszín külön betűvel van jelölve (A,B,C,D...) ezekből kell négyet választani és így kapjuk meg a színkódot (AAAA,BBBB,AABB,ADBV stb.)
Ezen az oldalon tud bővebben tájékozódni a színekről és azok színkódjáról.
REVCO LÁBAZATI SZÍNEK

Teljesítmény Nyilatkozat

Adatok
Cikkszám:
rem
Tömeg:
16 kg/vödör
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!