A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Terrán Rundo elegant Alapcserép tégla
Terrán Rundo elegant Alapcserép tégla
386 Ft (304 Ft + ÁFA) / db 
386 Ft (304 Ft + ÁFA) / db

Terrán Rundo elegant Alapcserép tégla

Terrán Rundo betoncserép. Letisztult látvány és üde természetesség. A modern kor építészeti igényeit követő, de továbbra is a klasszikus stílust kedvelők választása.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
Az egyes termékek között azonos gyártási szérián, adott raklapon belül is színárnyalat eltérések lehetnek! Ez a színárnyalat eltérés gyártásból eredő, a felhasznált nyersanyagok természetes tulajdonságaiban keresendő, nem befolyásolja termékeink minőségét és használhatóságát. Nagyobb felületek esetén a legjobb összhatás érdekében érdemes több raklapot megbontva, vegyesen felhasználni

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
386 Ft (304 Ft + ÁFA) / db
386 Ft (304 Ft + ÁFA) / db 
db
Részletek
Termék típusa
alapcserép
Termék súly
44 kg/m2
Tetőhajlásszög
25° -tól
Felületkezelés
Elegant
Anyagszükséglet
10,75–11,90 db/m²
Adatok
Cikkszám:
trat
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!