A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált
Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált
23 197 Ft (18 265 Ft + ÁFA) / tek

Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és poliészterfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán palazúzalék található, amely a nap UV sugárzásától véd.


Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
23 197 Ft (18 265 Ft + ÁFA) / tek
tek
Részletek
Felhasználási terület: Az anyag használható lapos tetők víz elleni szigeteléséhez. Egyenes rétegrendű tetőszigeteléseknél felső rétegként, nagyobb igénybevétel esetén. Kellően nagy vastagsága miatt egyrétegű tetőszigetelés is készíthető belőle. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.
Adatok
Cikkszám:
pvsbs
Tömeg:
37,5 kg/tek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!