A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/2170104

 

Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált
Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált
23 197 Ft (18 265 Ft + ÁFA) / tek

Vízszigetelés Mida PV4 SBS modifikált

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely modifikált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és poliészterfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó oldalát vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására. A felső oldalán palazúzalék található, amely a nap UV sugárzásától véd.


Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Raktáron
23 197 Ft (18 265 Ft + ÁFA) / tek
tek
Részletek
Felhasználási terület: Az anyag használható lapos tetők víz elleni szigeteléséhez. Egyenes rétegrendű tetőszigeteléseknél felső rétegként, nagyobb igénybevétel esetén. Kellően nagy vastagsága miatt egyrétegű tetőszigetelés is készíthető belőle. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.
Adatok
Cikkszám:
pvsbs
Tömeg:
37,5 kg/tek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!