A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/2170104

 

Vízszigetelés Prima GV 3,5 oxidált

Az anyag leírása: Ez egy tekercses vízszigetelő és tetőfedő anyag, amely oxidált bitumenből, ásványi adalékanyagokból (talkum, dolomit stb.) és üvegfátyol hordozórétegből áll. A bitumennel átitatott hordozórétegre mindkét oldalon bitumen kerül felhordásra, majd a lemez alsó és felső oldalát is vékony, könnyen olvadó fóliaréteggel látják el, a tárolás során történő összeragadás megakadályozására.

Felhasználási terület: Az anyag használható az épületszerkezetek víz elleni szigeteléséhez. Talajpára, talajnedvesség és üzemi víz elleni szigetelésekhez 1 vagy 2 rétegben. Egyenes és fordított rétegrendű tetőszigeteléseknél alsó rétegként általános esetben. A tekercseket az előírt átfedéssel kell kigurítani a megfelelően előkészített aljzatra, majd pb. gázos lánghegesztővel a megolvasztott bitumenolvadékba ragasztani.

Csomagolás, tárolás: Az anyag tekercsenként műanyag szalaggal átkötve, raklapon zsugorfóliázva van. A tárolás, szállítás során a tekercseket véglapjukra állítva, eldőlés ellen biztosítani kell ! Nedvesség és sugárzó hő hatásától védeni kell!

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Nincs raktáron
8 522 Ft (6 710 Ft + ÁFA) / tek
Részletek
Műszaki adatok
Szélesség: 1,0 m (± 0,5 cm)
Hosszúság: 10,0 m (± 0,1 m)
Vastagság: 2,8 mm
Négyzetmétertömeg: 3500 g/m2
Hordozó: üvegfátyol
Hőállóság: + 80 °C
Hajlíthatóság 0 °C
Szakítóerő N/5 cm H/K: 400/300 N
Szakadási nyúlás: 2/2 %
Felület (felül/alul): fólia / fólia
Adatok
Cikkszám:
gv35
Tömeg:
35 kg/tek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!