A Webáruházban feltüntetett árak kizárólag a weben leadott megrendeléskre érvényesek, telephelyi vásárlás esetén előfordulhat árkülönbség!

Kérdése van? Hívjon minket! 06 26 998 477

 

oltott mész 25kg
oltott mész 25kg

oltott mész 25kg

A mészhidrát olyan oltott mész, mely "előoltott" állapotban van (ténylegesen 32 m% vízzel oltott állapot). Napjaink egyik kedvenc alapanyaga az építőiparban, ugyanis kiváló társa az előrekevert zsákos építőanyagoknak, mint például a vakolat, vagy a falazó habarcs. Reformhatása érezhető abban, hogy - a korábbi oltási folyamattal ellentétben - a vízzel való összekeverésétől számítva a falra való felhordásig hatását már érezteti (nincs hosszú oltódási idő). Ennek a terméknek köszönhetően sikerült forradalmasítani a korábbi építőipart, és megalkotni a "készre-kevert" építőanyagot, mely gyors, homogén, és ezáltal egyenletes minőségű. Ennek következtében - többek között - elkerülhetővé válik, hogy "kövér" legyen a vakolat. Felhasználási területe elsősorban az építőipar, szennyvíztisztítás, gumigyártás, ipari vízlágyítás, ipari semlegesítés, környezetvédelem. Vízzel reagens anyag, ezért legyünk nagyon elővigyázatosak vele munka közben! Megjelenése: fehér-sárgás színű. Vegyjele: Ca(OH)2. Összetétele: CaO 94-97 %, SiO2 max. 1 %, MgO max. 2 %, nedvesség max. 1%.

Az áraink csak késéssel frissülnek oldalunkon. A végleges árat mindig a visszaigazoláson fogja látni.

Rendelhető
zs
Részletek
Felhasználási területek: építőipar: talajstabilizálás, útalapok, betongyártás, aszfaltgyártás, habarcsok, vakolatok; környezetvédelem: ivóvíztisztítás, szennyvízkezelés, szennyezett talaj kezelése, füstgáztisztítás, szilárd hulladéktisztítás; színesfémipar; mezőgazdaság, élelmiszeripar; vegyipar.

Teljesítmény Nyilatkozat

Adatok
Cikkszám:
mesz
Tömeg:
25 kg/zs
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!