Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag Homlokzati hőszigetelő anyagok, gipszkarton, építőanyag

Leier Toscana tetőcserép

Név Kiszerelés Ár Raktáron
van
Ajánlatkérés
Leier Toscana tetőcserép db / m2 rendelhető
Kosárba tesz

Leier Toscana tetőcserép

A betoncserepek formavilága a mediterrán típusú épületek és tetők stílusának megfelelő fedésképet biztosít. Az izgalmas formát a színek sokfélesége teszi még változatosabbá.
Best Replica Watches

terméknév méret (cm) db/m2 kg/db raklap db/raklap m2/raklap 
Toscana alapcserép
33x42 10 4,6 EUR
240 24
Toscana szegélycserép 33x42 3 db/fm 6,7
EUR
32
 -
Toscana szellőzőcserép
33x42 1db/10m2 7,2 EUR
28
 -
Toscana kúpcserép 42x26x10 2,7 db/fm 4,4 EUR
105
-
Toscana kezdő kúpcserép
43x24x10 1db/élgerinc 5,4
EUR
50
-
Toscana hármas elosztó kúpcserép
- 1db/kontycsúcs 6,3 EUR
36 -

 

Rendkívül ellenálló: Legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától, stabilan ellenáll az egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárásnak.

Tartós és hosszú élettartamú: A betoncserepek szilárdsága az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik. 

A Leier betoncserepekre vállalt garancia 35 év.

Fagyálló: A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal – más tetőfedő anyagokal szemben – teljesen fagyállóak.

Teljesen vízzáró: A betoncserepek speciális gyártástechnológiája az egyes elemeknek nagy méretpontosságot biztosít. Nincs vetemedés, a cserepek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, amely esőbiztos fedést eredményez.

Egyre bővülő modell- és színválaszték: Számos lehetőséget biztosít az épület és környezetének stílusához illő tetőfelületek kialakításához és egyéni elképzelések megvalósításához.

Komplett tetőfedési rendszer: A Leier betoncserepek mellett a színben harmonizáló tetőtartozékok és kiegészítő elemek komplett rendszert alkotnak, mely a tetőt funkciójában és esztétikájában is kimagasló értékűvé emeli.

A gyártó honlapja: www.leier.hu

 

Terra

 

Vörös

 

Téglavörös

 

Sötétbarna

 

Fekete

 

Palazzo


 

 

 

 

 

 
Kérjen tőlünk ajánlatot!